Avoimet työpaikat ylivieska. Avoimet työpaikat Pohjois 2019-01-14

Avoimet työpaikat ylivieska Rating: 9,7/10 1548 reviews

Avoimet työpaikat Pohjois

avoimet työpaikat ylivieska

Käytössä on pitkälle automatisoidut ja nykyaikaiset eristyslasilinjat. Jos olet joustava ja reipas tekijä, laita hakemusta tulemaan. Katsotaan yhdessä juuri sinulle sopiva työtehtävä! Kerhonohjaajana vedät itsenäisesti viikoittain toistuvaa kerhotoimintaa. Jos etsit pidempiaikaista työtä, niin kesätyö voi johtaa myös vakituiseen työhön. Työ on 2-vuorotyötä aamuvuoro ma-pe klo 6-14. Työkohteet ja työolosuhteet ovat vaihtelevia, joten ethän pelkää likaista työtä.

Next

Avoimet työpaikat: Ylivieska

avoimet työpaikat ylivieska

Tärkeintä on reipas asenne ja aito into työntekoon, mutta aikaisempi kokemus tehdastyöskentelystä katsotaan eduksi. Tärkeintä on reipas asenne ja aito into työntekoon, mutta aikaisempi kokemus tehdastyöskentelystä katsotaan eduksi. Avustavien kaivuutöiden lisäksi työnkuvaan kuuluu myös tarvittavien tavaroiden hakeminen työmaalle. Kaikenlainen kokemus tehdastyöstä on kuitenkin eduksi. Työllistämme tälläkin hetkellä yli 300 rakennus- ja teollisuusalan ammattilaista. Toivomme sinulta reipasta asennetta ja aitoa intoa työntekoon.

Next

Avoimet työpaikat Pohjois

avoimet työpaikat ylivieska

Käy katsomassa millaista työ voi esimerkiksi olla: Me tarjoamme varman palkan kahdesti kuukaudessa, ammattimaisen työsuhdeasioiden hoidon, mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen ja monipuoliset tehtävät. Mikäli kiinnostuit työpaikasta, hae tehtävään alla olevasta linkistä! Toivomme sinulta vähintään muutaman vuoden työkokemusta kirjanpidosta ja hyvää englannin kielen osaamista. Häggblom Oy on yli kuuden vuosikymmenen kokemukseen, moderniin innovointiin ja kansainväliseen toimintatapaan tukeutuva konepajayritys - alansa hallitseva ja jatkuvasti kehittyvä ammattilainen. Eduksesi voi olla vaikkapa käsityö- tai mopoharrastuksesi! Täältä voit käydä katsomassa miltä työskentely Darekonilla näyttää: Tarjoamme siistit, ilmastoidut ja nykyaikaiset tuotantotilat, modernit automaattiset ladontalinjat sekä hyvän koulutuksen työtehtäviin. Tässä on oiva mahdollisuus saada jalka työelämän oven väliin! Kokkailetko mielelläsi tai onko leipominen harrastuksesi? Pääsääntöisesti kerhot on järjestetty ilta-aikaan mutta myös viikonloppukerhot ovat mahdollisia.

Next

Avoimet työpaikat kunnissa ja kaupungeissa

avoimet työpaikat ylivieska

Katsotaan yhdessä juuri sinulle sopiva työtehtävä! Hae tehtävään alla olevasta linkistä! Aikaisempi kokemus tehdastyöstä tai muusta käsillä tehtävästä työstä katsotaan eduksi. Mikäli kiinnostuit työpaikasta, hae tehtävään alla olevasta linkistä! Tässä on oiva mahdollisuus saada jalka työelämän oven väliin!. Aikaisempi kokemus tehdastyöstä tai metallialalta katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä. Meille on tärkeää, että kauttamme työllistyvät ammattilaiset saavat osaamistaan vastaavaa työtä, josta maksetaan reilu palkka! Meille on tärkeää, että kauttamme työllistyvät ammattilaiset saavat osaamistaan vastaavaa työtä, josta maksetaan reilu palkka! Meille on tärkeää, että kauttamme työllistyvät ammattilaiset saavat osaamistaan vastaavaa työtä, josta maksetaan reilu palkka! Me tarjoamme varman palkan kahdesti kuukaudessa, ammattimaisen työsuhdeasioiden hoidon, mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen ja monipuoliset tehtävät. Työllistämme tälläkin hetkellä yli 300 rakennus- ja teollisuusalan ammattilaista.

Next

Avoimet työpaikat: Ylivieska

avoimet työpaikat ylivieska

Työt voivat sisältää tarkkuutta vaativaa sorminäppäryyttä, tai hyvää fyysistä kuntoa raskaiden kappaleiden käsittelyssä. Mikäli kiinnostuit työpaikasta, hae tehtävään alla olevasta linkistä! Olemassa oleva työturvallisuuskortti on eduksi. Tärkeintä on reipas asenne ja aito into työntekoon, mutta aikaisempi kokemus tehdastyöskentelystä katsotaan eduksi. Työllistämme tälläkin hetkellä yli 300 rakennus- ja teollisuusalan ammattilaista. Työllistämme tälläkin hetkellä yli 300 rakennus- ja teollisuusalan ammattilaista. Työllistämme tälläkin hetkellä yli 300 rakennus- ja teollisuusalan ammattilaista.

Next

Avoimet työpaikat Ylivieska

avoimet työpaikat ylivieska

Me tarjoamme varman palkan kahdesti kuukaudessa, ammattimaisen työsuhdeasioiden hoidon, mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen ja monipuoliset tehtävät. Meille on tärkeää, että kauttamme työllistyvät ammattilaiset saavat osaamistaan vastaavaa työtä, josta maksetaan reilu palkka! Jos haluat tehdä fyysistä työtä, olet tarkka ja huolellinen, kykenet itsenäiseen työhön ja olet valmis tarttumaan välillä myös lapion varteen, voi tämä paikka sopia sinulle. Työtehtäviisi voi kuulua monipuoliset kirvesmiehen tai sisustusrakentajan tehtävät puutalojen ja elementtirakennusten valmistuksessa. Käy katsomassa millaista työ voi esimerkiksi olla: Me tarjoamme varman palkan kahdesti kuukaudessa, ammattimaisen työsuhdeasioiden hoidon, mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen ja monipuoliset tehtävät. Lisätietoja paikasta antaa Mikko, p.

Next

Avoimet työpaikat

avoimet työpaikat ylivieska

Se kokoaa yhteen avoimet työpaikkailmoitukset ja ohjaa ne oman portaalinsa lisäksi sadoille ylläpitämilleen sosiaalisen median sivuille. Tehtävään tarvitaan voimassa oleva työturvallisuuskortti, mutta se voidaan tarvittaessa sinulle kouluttaa. Häggblom tarjoaa aukottoman asiakaskohtaisen palveluketjun, joka kattaa telaketjusovellusten, kauhojen ja kaivoskoneiden osien suunnittelun, tuotannon sekä huollon vara- ja kulutusosatoimituksineen joustavasti, tinkimättömällä ammattitaidolla. Työtehtäviisi voi kuulua metallitöitä, raudoitusta, valutöitä, muotin valmistusta tai viimeistelytehtäviä. Aikaisempi kokemus tehdastyöstä tai metallialalta katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä. Mikäli kiinnostuit työpaikasta, hae tehtävään alla olevasta linkistä! Jos etsit pidempiaikaista työtä, niin kesätyö voi johtaa myös vakituiseen työhön. Toivomme sinulta alan koulutusta tai työkokemusta hitsaamisesta, sekä hyvää asennetta työn tekemiseen.


Next

Avoimet työpaikat: Ylivieska

avoimet työpaikat ylivieska

Mikäli kiinnostuit työpaikasta, hae tehtävään alla olevasta linkistä! Työllistämme tälläkin hetkellä yli 300 rakennus- ja teollisuusalan ammattilaista. Työtehtäviin kuuluu pinnoitettavien kappaleitten ripustamista sekä muita valmistelutöitä ennen tuotteen siirtymistä automaatiolinjastolle. Rekrytoimme työntekijöitä myös suoraan asiakkaillemme. Töitä on tarjolla viikonloppuisin, talvi- ja pääsiäisloman aikaan sekä kesällä kokopäiväisesti. Työllistämme tälläkin hetkellä yli 300 rakennus- ja teollisuusalan ammattilaista.

Next

Työpaikat, avoimet työpaikat: J Kärkkäinen Oy, Ylivieska

avoimet työpaikat ylivieska

Käy katsomassa millaista työ voi esimerkiksi olla: Me tarjoamme varman palkan kahdesti kuukaudessa, ammattimaisen työsuhdeasioiden hoidon, mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen ja monipuoliset tehtävät. Rekrytoimme työntekijöitä myös suoraan asiakkaillemme. Työllistämme tälläkin hetkellä yli 300 rakennus- ja teollisuusalan ammattilaista. Hae tehtävään alla olevasta linkistä! Rekrytoimme työntekijöitä myös suoraan asiakkaillemme. Rekrytoimme työntekijöitä myös suoraan asiakkaillemme.

Next

Avoimet työpaikat Pohjois

avoimet työpaikat ylivieska

Lisätietoja antaa Reetta Ängeslevä, p. Tässä mahdollisuus päästä mukaan vakavaraiseen ja kehittyvään yritykseen, jossa osaamista, itsensä kehittämistä ja uuden oppimista arvostetaan! Työllistämme tälläkin hetkellä yli 300 rakennus- ja teollisuusalan ammattilaista. Toivomme sinulta reipasta asennetta ja aitoa intoa työntekoon koneistuksen parissa. Rekrytoimme työntekijöitä myös suoraan asiakkaillemme. Työt voivat sisältää tarkkuutta vaativaa sorminäppäryyttä, tai hyvää fyysistä kuntoa raskaiden kappaleiden käsittelyssä. Työllistämme tälläkin hetkellä yli 300 rakennus- ja teollisuusalan ammattilaista.

Next